İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

MUHTEŞEM DENİZ VE DOĞA MANZARALI ZEYTİNLİK

9 Fotoğrafı İncele

Harita BALIKESİR / AYVALIK / GAZİ KEMAL PAŞA MAH.

Adresi ilan sahibi ile iletişime geçerek öğrenebilirsiniz.

499.000
Satılık Zeytinlik

İlan Açıklaması

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde olup, içerisinde 34 adet 100 - 150 yıllık Rumlardan kalma zeytin ağaçları mevcuttur. Zeytinlik Sarımsaklı ve Altınova beldelerinin çok güzel deniz ve doğa manzarasına sahiptir.

Takriben senede 1000 kg mahsul elde edilmektedir. Hasat için ekip hazır olup belli bir pay karşılığında hasadı yaptırmak mümkündür!

1500 Metre yakınında villalar olup, imar geçme olasılığı büyüktür!

Zeytinlik yatırım amaçlı alınmıştır, ancak nakit ihtiyacından dolayı satılıktır. 

Ayvalık Gazi Kemal Paşa tapuya kayıtlıdır, Eskiköy mevkindedir. Ada No 733 Parsel No 169 

Yaşadığı çevreden sıkılıp bir yeni hayata adım atmak isteyenler için son yıllarda ege kıyıları çok tercih nedeni. İnsanlarda  büyük şehirlerin kaosundan, şehir gürültüsünden, kalabalıktan kurtulup daha küçük kasaba ve ilçelerde yaşama başlamak çocuklarını bu çevrede büyütmek, kafa dinleyebilecekleri, doğayla baş başa  daha sorunsuz bir hayata adım atmak istiyor.

Ayvalık’ta hayat

Ayvalık emekli kişiler için Ege’nin en güzel ilçelerinden biridir. Doğası, denizi zeytin ağaçları evet o hayal edilen  konutu da bulduktan sonra  sorunsuz yaşanacak bir kenttir. Ayvalık’ta en pahalı gider konut ve barınma gideridir. Bu sorunu çözdükten sonra 1500 tl gibi bir para standart olarak sizi bu kente rahat rahat yaşatacaktır  (extra giderlere girmezsek) – 2 kişilik bir emekli aile için geçerli aşağı yukarı -  çocuklarınız varsa da bu miktar daha da yükselmekte.

Ayvalık’ta okullar    

İlkokuldan üniversiteye kadar birçok okul bulunmakta ve ayriyeten özel kolejde bulunmaktadır. Ulaşım sorunu olmayan bir kent her noktasına ve gecenin on ikisine kadar belediye hizmet vermektedir. 

Cunda adası, Sarımsaklı, Küçükköy ve Altınova’sı ile eğitim sorunu yaşanmamaktadır. Ayvalık’ın köylerinde taşımalı eğitim verilmektedir. yaz  aylarında çocuklarınızı verebileceğiniz çeşitli kurslar bulunmakta resim, atletizm , yelken, yüzme,heykel, futbol daha bir çok sanat ve spor dalında çocuklarınızın gelişimini olumlu yönden etkileyecek kurs bulunmakta ve gerçekten de milli takım seviyesine çıkan sporcular yetiştirmektedir.

Ayvalık’ın Pazarı

Doğası bir harika olan Ayvalık köylerinin  geçim kaynağı başta zeytin ve zeytin yağı, çiftçilik, hayvancılık olup Ayvalık’ın pazarını güzelleştiren gıda fiyatlarını düşüren bir unsur olmaktadır.  Ayvalık köyleri sakinleri merkezde perşembe günleri doğal ve kendi  yetiştirdikleri ürünleri Ayvalık ’ta satışa sunarlar. Sarımsaklı salı pazarı, çarşamba Cunda Adası ve Altınova, perşembe Ayvalık merkez, pazar günü Ali Çetinkaya, mahallelerinde pazar kurulmakta.


Özellikler

Konum
Denize Yakın
Manzara
Deniz
Doğa
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Mesaj Gönder Açıklama